Πώς να επιλέξετε το σωστό σχολείο ξένων γλωσσών για το παιδί σας;

7:31 AM Alex Writer 0 Comments

 Πολλοί γονείς, που στέλνουν ένα παιδί να σπουδάσει μια ξένη γλώσσα στο εξωτερικό, θα ήθελαν ο χρόνος αυτός να περάσει με το μέγιστο δυνατό όφελος. Για ορισμένους μαθητές, ένα εξωσχολικό πρόγραμμα ή η ευκαιρία να ασχοληθούν με τον αθλητισμό υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία προπονητή έχει επίσης μεγάλη σημασία. Ορισμένοι από αυτούς θα ήθελαν να κάνουν φίλους από άλλες χώρες, ενώ για άλλους η αποτελεσματικότητα της εκμάθησης της γλώσσας είναι ο κύριος στόχος:


1. Χώρα μελέτης. Τα αγγλικά, για παράδειγμα, μπορούν να μελετηθούν στις αγγλόφωνες χώρες, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Ιρλανδία, οι ΗΠΑ, η Ελβετία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ή στη Μάλτα, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Τσεχική Δημοκρατία. Αναμφίβολα, η εκμάθηση μιας γλώσσας σε μια χώρα όπου ομιλείται είναι πολλές φορές πιο αποτελεσματική. Αυτό επιτρέπει στο παιδί να μάθει γρήγορα τη "σωστή" προφορά, καθώς και να επικοινωνεί σε αυτήν εκτός σχολείου - στα καταστήματα, στο δρόμο, στην οικογένεια υποδοχής.

https://transformer.huggingface.co/share/STXEozsaMU
https://transformer.huggingface.co/share/VCeHbQMpae
https://transformer.huggingface.co/share/QOgGfBRntL
https://transformer.huggingface.co/share/hvPxuZngKN


2. Τόπος μάθησης. Αν μιλάμε για παιδιά, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι μερικές φορές είναι απλά αδύνατο για τα παιδιά να σπουδάσουν στην πρωτεύουσα ή στο κέντρο της πόλης για λόγους ασφαλείας. Αν είναι δυνατόν, τότε μόνο σε ομάδες που έρχονται και φεύγουν μαζί με έναν αρχηγό που είναι υπεύθυνος για τα παιδιά. Με άλλα λόγια, αν κάποιος θέλει μια μεγάλη πόλη για ένα παιδί κάτω των 14 ετών, είναι σε μια ομάδα ρωσόφωνων παιδιών (με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις), γεγονός που επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της απόκτησης της γλώσσας.

0 comments: