Bhruidhinn Evgeniya

3:37 AM Alex Writer 0 Comments

 Bhruidhinn Evgeniya Erenkova, manaidsear an Dodo Pizza pizzeria ann an Yoshkar-Ola, agus Olga Lyutoeva, coidse gnìomhachais aig Dodo Pizza, mu ciamar agus carson a ghluais a ’chompanaidh gu ionnsachadh air astar airson luchd-obrach, agus mhìnich iad mar a thathas ga thogail agus dè na toraidhean air a thoirt seachad mu thràth. Chaidh an sgeulachd a chlàradh le neach-deasachaidh a ’bhlog iSpring Pavel Khramkin.


https://www.buymeacoffee.com/dregnier
https://www.buymeacoffee.com/skaart
Tha dà bhriogadh den luchag, agus plana deiseil airson leasachadh pizzeria a ’nochdadh air beulaibh sùilean Evgenia Erenkova: bho bhith a’ cruinneachadh sgioba gu toiseach reic. Is e seo cùrsa dealanach den chompanaidh Dodo Pizza, anns a bheil Evgeniya a ’ruith aon de na taighean-bìdh. Am-bliadhna tha i airson a thoirt air ais gu pàigheadh ​​agus dàrna fear fhosgladh. Agus is e a h-uile càil a tha a dhìth airson seo a bhith ag obair a rèir algorithm sònraichte bhon chùrsa trèanaidh air an monitor aice.
https://habr.com/ru/users/moikrug/
http://women105.tilda.ws/
https://coub.com/c76d59e7a5ca4b521b596f0142bf2c9d
https://coub.com/39db7389930cf7456ea073fa558bf9b7

Ann an seachd bliadhna, tha Dodo Pizza air a dhol bho pizzeria beag ann an Syktyvkar gu lìonra ceadachd de 339 taigh-bìdh air an t-saoghal. Bho 2011, tha tionndadh na slabhraidh air a dhol suas bho sia millean gu sia billean rubles. “Tha am piotsa againn air a cheannach ann an Sìona, Estonia, Lituàinia, Sasainn agus eadhon air mòr-thìr eile - anns na Stàitean Aonaichte,” arsa coidse a ’ghnìomhachais Olga Lyutoeva. Is e an obair aice a bhith ag oideachadh mhanaidsearan pizzeria air mar a ruitheas iad gnìomhachas. Às aonais trèanadh smaoineachail, cha bhiodh leithid de shoirbheachadh air a bhith comasach.

O chionn bliadhna gu leth, bha manaidsearan air an trèanadh gu pearsanta. Tha an cruth astar air a chleachdadh a-nis. Carson a cho-dhùin a ’chompanaidh an dòigh-obrach aca a thaobh trèanadh atharrachadh?

A ’toirt aire do newbies
Bidh trèanadh riaghlaidh a ’tòiseachadh sa chidsin. Mus tòisich iad air gnìomhachas, feumaidh iad ionnsachadh còcaireachd. Tha am prògram a ’toirt a-steach eòlas air cearcall obrach iomlan pizzeria: bho bhith a’ gearradh tàthchuid gu lìbhrigeadh oidhche. “Tha an cùmhnant againn ag ràdh gum feum an com-pàirtiche agus am manaidsear tighinn gu Syktyvkar airson trèanadh. Chan eil e gu diofar càite a bheil pizzeria ùr ga fhosgladh: ann an Zelenokumsk no Brighton, ”chuir Olga Lyutoeva cuideam air.

Ann am pizzeria
O chionn bliadhna gu leth, sheas an trèanadh trì seachdainean, thachair e ann an Syktyvkar. A bharrachd air reasabaidhean, bha manaidsearan a ’dèanamh maighstireachd air a’ mhodal gnìomhachais: mar a stiùireas tu sgioba, a ’cumail sùil air càileachd toraidh, agus ag iomadachadh prothaidean. Ach ann an “Dodo Pizza” bha iad a ’tuigsinn nach biodh a leithid de phrògram fada gu leòr. Tha an lìonra a ’leudachadh - ro 2020 tha a’ chompanaidh an dùil barrachd air 2,500 pizzerias fhosgladh san t-saoghal. Bidh e duilich a h-uile duine ullachadh gu pearsanta.

0 comments: