Vytvorte perfektnú školu

3:57 AM Alex Writer 1 Comments

Štúdium v ​​Taliansku trvá 13 rokov. Zaujímavé je, že: počas obdobia štúdia sú deti povinné dvakrát zmeniť školy; žiadna prísna školská uniforma; žiadne promócie; v základných ročníkoch študujú deti 5 rokov a potom vstupujú do stredoškolskej vzdelávacej inštitúcie (inej).
Vzdelávanie v novej škole sa začína v 1. ročníku. Tu je všetko nové: učitelia, spolužiaci. Talianski učitelia sú si istí, že takýto vzdelávací systém dáva žiakom prvé hodiny života a učí ich ich sociálnu adaptáciu.

https://pdfs.netlify.com/

Po ukončení stredoškolského vzdelania - lýcea. Všetci sú špecializovaní, čo núti študentov zvoliť si povolanie vopred. Pre 14-ročných je to ťažké, ale štát už desaťročia nezmenil svoju pozíciu. Francúzska škola vedomostí študentov vo Francúzsku je hodnotená na 20-bodovej stupnici, čo pomáha lepšie určovať kvalitu vedomostí študentov.
Učitelia zostavia hlásenie a pošlú ho rodičom. Odhady v ňom sú zaokrúhlené na stotiny (15,64). Karta správy zobrazuje priemernú bodovú známku, ktorá rodičom umožňuje porovnávať úspechy ich detí s ostatnými. Štúdium japonského vzdelávacieho systému v Japonsku sa začína v apríli. Podľa Japoncov je toto najlepší čas začať školu. Zaujímavé sú tieto skutočnosti: rok pozostáva z 3 semestrov: od apríla do júna, od septembra do decembra a od januára do marca; v základných ročníkoch (Xie Gakko) sa učia deti vo veku 6 rokov; trvanie štúdia na strednej (Tu Gakko) a strednej škole (Ko Gakko) je 3 roky; 9-ročné vzdelávanie je povinné, ale 94% pokračuje vo svojom vzdelávaní; skúšky sa vykonávajú od 7. do 2. až 3. stupňa za rok. Japonské deti sa považujú za najťažšie pracujúce. Počas prázdnin sa pripravujú na skúšky, píšu, rozhodujú a pokračujú v štúdiu.

1 comment: