Moskovski2

2:52 AM Alex Writer 0 Comments

 Moskovski psihologi bodo šolarjem pomagali, da se pripravijo na 1. september

Na oddelku so še poudarili, da se vsi ukrepi za ohranjanje zdravja v izobraževalnem okolju izvajajo v skladu z navodili Rospotrebnadzorja.


- Pedagoška in starševska skupnost sta seznanila podatke o začetku šolskega leta, mnogi se zelo veselijo vrnitve učencev na šolske mize, - so povedali na ministrstvu za šolstvo. - Če govorimo o kakršnih koli prenosih, ko je izobraževalni sistem v celoti pripravljen, voljno ali brez volje, lahko povzroči le socialno napetost.

https://github.com/ChristophBerg
https://anchor.fm/businessblast/
https://www.crunchbase.com/person/joe-lonsdale
https://www.crunchbase.com/person/frederic-moll

V kateri šoli je vaš otrok? - eno glavnih vprašanj v Singapurju, da bolje spoznajo sogovornika. Za številne izseljence izbira med singapursko in mednarodno šolo ni enostavna.

Izobraževanje v Singapurju velja za eno najboljših na svetu, diplome lokalnih univerz pa so zunaj otoka visoko ocenjene, tudi v državah, kot so ZDA in Izrael, kjer je raven lokalnega izobraževanja tradicionalno zelo visoka. Zlasti je otok znan po svojih strokovnjakih s področja natančnih in naravoslovnih ved. Hkrati velja, da Singapurske šole, v katerih se šolajo lokalni otroci, odlikujeta zelo strog pristop k procesu in močan akademski pouk. Poleg tega je otrokom izseljencev izjemno težko vstopiti vanje. Ampak verjetno. Mednarodne šole so po mnogih pregledih daleč bolj zveste, urnik je bolj prost, učitelji so pozorni na potrebe vsakega otroka. V njih je lažje vnesti. In cene so nekajkrat višje kot v lokalnih šolah. V njih se lahko šolajo le otroci izseljencev, razen otrok mešanih zakonskih zvez, vendar morajo starši zahtevati ločeno dovoljenje od ministrstva za šolstvo.


Otroci Britanke Tracy Tristram, ki že 8 let živi v Singapurju, se šolajo v različnih šolah in lahko primerja oba sistema. Najstarejši sin torej obiskuje mednarodno mednarodno šolo EtonHouse, kamor so ga starši vpisali takoj po preselitvi v Singapur.

"Sprva je imel moj sin težave s študijem, šola pa je ponudila brezplačen program za podporo učenju, ki je bil zasnovan kot pomoč zaostajajočim učencem. Pomagalo je, moj sin z veseljem še naprej študira. Kljub temu, da je moral moj mož 10 mesecev po naši selitvi zamenjati službo, sina nismo premestili v drugo, cenejšo šolo. Tu se počuti prijetno. "

0 comments: